Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

BesteBlog.nl is in 2022 opgericht om gebruikers te helpen die productadvies willen krijgen. Alle reviews die op de site worden gepubliceerd, worden samengesteld en objectief met u gedeeld, niet alleen op basis van positieve gebruikerservaringen. Als BesteBlog.nl creëren we niet alleen productrecensies, maar ook gedetailleerde koopgidsen en delen deze met u, onze lezers, zodat we u het juiste product kunnen brengen.

Alle inhoud gepubliceerd op onze site is geschreven in overleg met deskundigen, bewerkt door ons, ondersteund door afbeeldingen en foto’s. Na publicatie worden de productlinks voortdurend bijgewerkt en wordt de inhoud gereorganiseerd op basis van uw feedback.

Vaak gestelde vragen

Er is geen reclame op de site, hoe dekken jullie de kosten?

Als BesteBlog.nl streven we naar een minimum aan reclame en een maximale gebruikerservaring op onze site. Wanneer de op de site gereviewde productlinks worden aangeklikt en gekocht, ontvangen wij ook enige commissie. Onze commissie heeft geen invloed op uw aankoopprijs. Wij plaatsen dus geen vervelende advertenties op onze site en proberen u alleen van de juiste informatie te voorzien.

Promoten jullie producten voor geld?

We doen geen productrecensies voor geld, en we laten producten niet beter lijken dan ze zijn, hoewel we af en toe wel dergelijke verzoeken krijgen.

Ik heb een product, hoe kan ik het promoten op jullie site?

Merken kunnen ons desgewenst testproducten sturen, die wij dan in detail kunnen beoordelen vanuit het perspectief van een gewone gebruiker. Wij kunnen de beoordeelde producten dan terugsturen.

Ik wil schrijver worden op jullie site, wat moet ik doen?

U kunt zich kort voorstellen met uw vakgebied en een e-mail sturen naar info@besteblog.nl